perjantai 30. elokuuta 2013

Moi!


Nyt tulis sit mun eka kuvapostaus. Ja oon ottanu muutaman kuvan kynsistäni ja yritän parhaani mukaan selittää. Joissain on myös kuvalliset ohjeet mutta tässä ei ole. Joten pahoittelen kovasti! Mutta mennään asiaan. Eli tein siis vesimarmorointi kynnet ja nää oon tehny joku pari kuukautta sitten mutta oon ottanu kuvii tätä blogia varten.

Tarvitset: erivärisiä lakkoja, huonon mukin/kertakäyttömukin ja siihen kädenlämpöistä vettä, tikun missä terävä pää (hammastikku esim), teippiä millä reunustaa kynnen vieressä olevan ihon ettei iho sotkeutuisi liikaa kun laitat sormen veteen.


Musta nää onnistu ihan hyvin itseasiassa ekaa kertaa onnistuin hyvin marmoroinnissa mutta se saattoi johtua siitä että käytin uusia lakkoja. Sori kun ei oo lakoista kuvii mut käytin pinkkii, pastellin vihreää ja pastellin liilaa ja kaikki flormarilta ja liila ja vihreä on sarjaa Wet look ja en oo just niitä lakkoja nähny Suomen kaupoissa myytävänä ja ostinkin noi Budabestistä Westend kauppakeskuksesta :) 

Ja siis homma menee niin, että laitat käden lämpöistä vettä johonkin kertakäyttömukiin tai johonkin muuhun turhaan mukiin. Sitten vain alat tiputtelemaan vuoronperään 'tipan' lakkaa veteen ja toimi nopeasti. Sitten kun olet laittanut n. 5-10kertaa lakkaa veteen voit ottaa käyttöön hammastikun/jonkun terävän tikun. Ja sitten vedät tikulla varovasti viivoja ensin mukin toisesta päästä toiseen ja sitten pitäisi muodostua vähän niinkuin sydän. Sitten vedät viivoja sitä keskiviivaa kohti siten että kuviosta tulee hyvä. Lisää ohjeita voit katsoa Youtubesta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti